Erazmus+ Gerijatrija 1. dan - Dolazak u Solun

6.3.2022.

            Naš mali tim  od  6 učenica i nastavnice se uputio  u ranim jutarnjim časovima (6 sati) u Grčku (Solun) radi realizovanja projekta Erazmus+ Gerijatrija, puni entuzijazma i uzbuđenja. Ovu uzbudljivu avanturu započeli  smo selfijem iz našeg konfornog mini-busa.

 


Dobile smo majice u kojima smo putovale sve do Soluna
            I tako smo putovale kroz našu prelepu Srbiju i nastavile put kroz Makedoniju sve do Grčke.

            Nakon 11 sati  putovanja, ušli smo u grčki grad Solun (Thessaloniki) gde smo smešetene u hotel "Esperia", u samom centru grada. U hotelu su nas dočekali ljubazni vlasnici kao i osoblje koji su nam objasnili protokole kojih se trebamo pridržavati, zbog trenutne epidemiološke situacije. Dobrodošlicu nam je poželeo g. Sinani  i  predstavnici Obrazovne organizacije IPODOMI, zatim su nam dali neophodne informacije u vezi našeg boravka i predstojećih aktivnosti.



Dobile smo identifikacione kartice

            Nakon što smo se smestili, otišli smo gladni i uzbuđeni do restorana "Sofis house" gde smo uživali u preukusnoj večeri dobrodošlice.




Ÿ 



Imali smo i dezert :)

 


Ÿ 






            Posle večere, siti i dobro raspoloženi, prošetali smo se glavnim trgom i centrom Soluna, gde smo uživali u noćnoj atmosferi ovog čarobnog grada.







            Nakon ovog uspešno obavljenog dana, iscrpljeni od puta došli smo u sobu, sumirale utiske i otišle da napunimo baterije za predstojeći dan.

Коментари

Популарни постови са овог блога

Erazmus+ Gerijatrija - Prezentacija projekta

Erazmus+ Gerijatrija 13. dan - Završna ceremonija i utisci